Vindecare prin Iubire

 

Vindecare prin Iubire

 

Elena AmmaRa[...] O relație de iubire conștientă are nevoie să se bazeze pe integralitatea Ființei noastre și nu doar pe rolurile care, de cele mai multe ori, ne-au adus împreună și care, cu siguranță, ne vor despărți dacă rămânem prizonierii lor. A îndrăzni să mergem dincolo de roluri, acceptându-le și integrându-le, poate aduce însă provocări majore, încercări grele, dar MERITĂ! Provocările și încercările pe care le vom întâlni atunci când alegem să pornim în Călătoria Inimii noastre, împreună, ne vor aduce mai aproape de adevărata noastră natură. Și ce vehicul mai potrivit pentru această călătorie, către Centrul Ființei noastre, către Acasă, decât Conexiunea cu ființa iubită? Conexiunea cu ființa iubită. Doar alegând să privim astfel, relația intimă de iubire devine un proces de transformare, personal, spiritual și transpersonal. Doar așa, relația de iubire devine o cale. Calea! [...] citește mai mult

 

 

Dragoste și Trezire

 

Proiectul Vindecare prin Iubire

 

Implică-te

Proiectul Vindecare prin Iubire tinde să editeze, să răspândească și să împărtășească această Cale, în folosul personal și colectiv. Poți contribui la oricare dintre aceste etape sau la toate. Poți susține financiar editarea și reeditarea unor cărți sub egida Maestrului Interior și al colecției Dragoste și Trezire, poți cumpăra cărți pentru a le face cadou unor prieteni, cupluri sau colegi care crezi că ar rezona cu această căutare sau poți pur și simplu să contribui la împărtășirea propriei experiențe în legătură cu aceste cărți astfel încât și alții să afle despre existența lor. Poți susține unul dintre titluri anume, care te-a influențat și te-a atins în mod deosebit, sau colecția în sine. În esență, iubirea conștientă între doi oameni este o cale de vindecare interioară personală și colectivă care schimbă nu numai dansul interior al cuplului, ci felul în care ne raportă m la noi înșine și la Întreg. Iar asta schimbă lumea în care trăim. Stă în puterile noastre și ne este accesibilă tuturor.
Acest proiect transformă Vindecarea prin Iubire dintr-un deziderat personal, într-o cauză comună.

 

Pachetul Vindecare prin Iubire

 

Pachet de cărți Vindecare prin Iubire

 

Susține proiectul Vindecare prin Iubire

Implicarea și generozitatea ta ajută ca aceste instrumente inspiraționale, cărțile, să ajungă la cât mai multe persoane. Împreună, creăm o nouă formă de iubire - Relația de Iubire Conștientă.
Îți mulțumim că te implici.

1. Donează On-line, cu cardul
Valoarea donației tale:  
lei
2. Donează - Transfer bancar/depunere:
RO83BRDE445SV42325414450, deschis la BRD - Bucurestii Noi
3. Donează - Cash, la sediul nostru din strada Ștefan Sănătescu 53, Sector 1, București