Newsletter

Newsletterul apare sub sigla Călătoria Inimii, și cuprinde într-o formă restrânsă noutățile despre tot ceea ce facem noi, Horia și Elena Francisc Țurcanu: Cărți, workshop-uri, evenimente și ultimele articole ale revistei on-line.

 

Abonare


(Vă rugăm să citiţi termenii şi condiţiile de utilizare.)

* Câmpuri obligatorii

 

 

Arhiva newsletter


Martie

Eveniment Călătoria Inimii

Stanislav Grof în România

Stanislav Grof în România.
Conferințe la București și Cluj

Un eveniment excepțional dedicat exploratorilor conștiinței: Călătoria Inimii îl va avea ca invitat pe dr. Stanislav Grof în România, pentru o serie de două conferințe care se vor desfășura la București și la Cluj. Dr. Grof va fi însoțit de Christina Grof, soția și partenera sa de cercetări alături de care, în ultimii 50 de ani, a schimbat complet cartografia conștiinței umane, introducând ceea ce astăzi numim "noua paradigmă" în psihologie.
citește articolul

Richard Moss în România

Richard Moss în România:
Relația Conștientă.
Expansiunea spirituală prin PREZENȚĂ

Horia & Elena Francisc-Țurcanu vă invită la workshop-ul eveniment al acestui an, desfășurat sub culorile Călătoriei Inimii, sub bagheta magică a doctorului Richard Moss. Tema acestei călătorii este "Relația Conștientă", calea primordială către o adevărată expansiune spirituală. În marea călătorie umană, cu toți tânjim după o conexiune profundă cu ceilalți și de aceea cele mai importante relații pe care le avem în viața noastră sunt teritoriul celor mai dure provocări, în care se manifestă cele mai mari frici, dorințe și emoții. Furtunile din interiorul relațiilor însă, pot constitui adevărate parcursuri inițiatice, cu o singură condiție: conștiența.
citește articolul

Călătoria Inimii


Mai multe articole pe www.calatoriainimii.net


Cărți în curs de apariție

Anam Cara

Anam Cara - John O'Donohue

O carte splendidă, o capodoperă mistică, magică și literară, o bijuterie de înțelepciune metafizică, șlefuită de un adevărat Maestru. Obiectul în sine, cartea făcută din hârtie și cerneală nu este decât oglindirea în materie tangibilă a trăirii unei stări de conștiință supreme a umanității. Unii o numesc Christos, alții o numesc Starea Maestrului Interior, alții, pur și simplu Iubire. Dincolo de orice cuvânt, este o experiență în care devenim conștienți de acea parte din noi ...


comandă această carte

 

 

Școala Zeilor

Școala Zeilor - Stefano Elio D'Anna

Ellio D'Anna nu este un mistic rătăcit prin deşerturile planetei şi rupt de lume, ci un om al civilizaţiei occidentale, un expert în managementul afacerilor şi un vizionar a cărui experienţă interioară îi transformă fiinţa, viaţa şi în cele din urmă transformă lumea. Această carte uluitoare este povestea transformării sale. Este povestea întâlnirii cu Maestrul Interior, a dobândirii clarităţii şi a iniţierii în cunoaşterea ocultă a Adevărului care a însoţit dintotdeauna ...


comandă această carte

 

 

Cărțile Elena Francisc
Mai multe Cărți ale Transformării pe site-ul editurii
www.elenafrancisc.ro


Workshop-urile lunii martie

Chemarea Străbunilor. Worskhop

Chemarea Străbunilor.
Dansul Inimii și Respirație Holotropică

Timișoara, 1-3 martie 2013

Un Dans al Inimii este acela care ne ofera oportunitatea de a plonja adanc in spiritul miscarii. Si cum miscarea este atributul fundamental al Vietii, iti vei explora dansul interior de ființă umană aflata în densitatea încarnării. Cea mai buna cale de a-i onora pe stramosi este de a fi tu insuti/insati, cel/cea care esti acum.


înscriere la workshop

 

 


Practica Expansiunii Conștiinței. Workshop

Practica Expansiunii Conștiinței.
Respirația Inimii și Respirație Holotropică

Târgu Mureș, 15-17 martie 2013

Respiraţia Inimii s-a născut din experienţele noastre de conştiinţă extinsă. Este un mod de a respira, de a te mişca, de a te simţi, de a te conecta cu cele mai subtile niveluri ale propriei Fiinţe.
Respiratia Holotropica in sine este o respiratie accelerata combinata cu muzica sugestiva ...


înscriere la workshop

 

 

Asociația de Terapii Transpersonale
Toate Workshop-urile și Serile Experiment pe www.transpersonal.ro
Calendarul evenimentelor în 2013


Călătoria Inimii
Cărțile Elena Francisc
Asociația de Terapii Transpersonale

 
Acest mesaj vă este transmis de către Călătoria Inimii.
Dacă nu puteți vedea imaginile, vă rugăm să citiți newsletter-ul on-line aici.
În conformitate cu legea 365/2002 privind comerțul electronic, acest mesaj nu este și nu poate fi considerat SPAM, deoarece: conține datele necesare de identificare; acceptarea de primire a ofertei nu vă implică financiar. Acest email ajunge la dvs. ca urmare a abonării la newsletterul nostru. Acest mesaj vă este adresat cu scopul de a vă ține la curent cu cele mai noi apariții si evenimente marca  Călătoria Inimii și Cărțile Elena Francisc. Pentru că înțelegem și apreciem dorința dumneavoastră de intimitate, ne cerem scuze dacă acest mesaj a ajuns din greșeală la dvs, iar dacă doriți să nu mai primiți astfel de mesaje în viitor vă rugăm apăsați DEZABONARE.
Vă mulțumim pentru înțelegere!