Termeni şi condiţii

1. Conditii de utilizare

 

Folosirea, incluzand vizitarea si cumpararea produselor de pe site-ul www.elenafrancisc.ro implica acceptarea si respectarea termenilor si conditiilor stabilite de catre administratorii site-ului conform prevederilor legale. Pentru utilizarea in cele mai bune conditii a acestui site web, care este detinut si administrat de SC Elena Francisc Publishing, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor de mai jos.

 

Administratori acestui site isi rezerva dreptul de a modifica termenii si conditiile oricand, fara nici un preaviz sau notificare. De aceea, va rugam sa reveniti pe aceasta pagina de fiecare data cand utilizati site-ul. In acest sens va informam ca fiecare accesare a site-ului reprezinta o acceptare expresa a termenilor si conditiilor de utilizare.

 

Vizitarea si utilizarea acestui site se pot face numai daca sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. In cazul in care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa incetati sa mai accesati sau sa folositi in orice fel site-ul www.elenafrancisc.ro.

 

2. Protectia datelor personale

 

In conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra colecteaza datele personale in vederea expedierii produselor si propriilor materiale informationale, promotionale si publicitare catre clientii sai.

Prin crearea unui cont utilizator in cadrul site-ului www.elenafrancisc.ro va dati acordul expres si neechivoc ca datele dumneavoastra personale sa fie prelucrate de catre SC Elena Francisc Publishing si ulterior arhivate in servere securizate. Arhivarea datelor dumneavoastra personale se face atat in scopul inlesnirii modului de efectuare a comenzilor dumneavoastra viitoare, cat si in scopul desfasurarii de catre societatea noastra de activitati de marketing direct.

 

SC Elena Francisc Publishing va prelucra, publica si utiliza datele personale, fara alte obligatii sau plati fata de dumneavoastra pentru actiuni de marketing direct (trimiterea de mesaje publicitare si de marketing prin posta, telefon, e-mail sau alte mijloace de comunicare). Datele dumneavoastra personale nu vor fi divulgate altor persoane sau companii fara acordul dumneavoastra, insa ele vor putea fi transmise autoritatilor in drept pentru verificarea tranzactiilor comerciale sau altor autoritati, care in baza legii au dreptul sa solicite aceste date.

 

Societatea nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile si/sau furturile de informatii cauzate de defectiuni ale soft-ului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, server-ul, email-urile expediate nu contin virusi sau alte elemente care pot dauna calculatorului dumneavoastra.

 

In conditiile in care, ulterior creari unui cont utilizator, nu mai doriti ca SC Elena Francisc Publishing sa foloseasca datele dumneavoastra personale, va rugam sa ne transmiteti prin posta o cerere simpla in acest sens la adresa: Str. Petru Maior nr.41, etj.1, Bucuresti, sector 1. In acest caz contul utilizator al dumneavoastra va fi sters din serverele SC Elena Francisc Publishing, iar datele dumneavostra personale vor fi depersonalizate fiind utilizate in continuare in scopuri statistice.

 

3. Pretul

 

Preturile afisate in cadrul site-ului www.elenafrancisc.ro sunt in RON si contin TVA. Preturile afisate sunt valabile la momentul accesari paginii unde acestea sunt afisate, SC Elena Francisc Publishing rezervandu-si dreptul de a le modifica oricand, fara nici un preaviz sau notificare.

 

Prin efectuarea unei comenzi pe site-ul www.elenafrancisc.ro va obligati irevocabil sa platiti contravaloarea produselor comandate. In acest sens va informam ca, in cadrul proceduri de inregistrare a comenzilor dumneavoastra, ve-ti fi redirectionati catre site-urile colaboratorilor nostri in vederea colectarii datelor necesare plati.

 

Platile dumneavoastra vor fi procesate de catre colaboratori nostri. In acest sens va informam ca refuzul comunicari datelor cerute de catre acestia pentru efectuarea platilor va duce automat la refuzarea comenzilor dumneavoastra.

 

Descrierea procesului de plata: - Clientul initiaza comanda pe site-ul www.elenafrancisc.ro pentru unul sau mai multe produse; - In cadrul procesului de inregistrare a comenzi, Clientul este transferat catre site-ul colaboratorilor nostri pentru introducerea datelor de tranzactionare (date de facturare si/sau date de livrare, informatii credit/debit card); - Dupa trimiterea datelor de card, acestea sunt verificate la banca Clientului, iar suma reprezentand contravaloarea produselor este blocata in contul acestuia pentru debitare ulterioara. Comanda este trecuta prin filtrele antifrauda, iar in caz de validare suntem notificati in acest sens; - Notificarea despre comanda si disponibilitatea de plata a Clientului este facuta in timp real (existenta banilor in contul Clientului si blocarea lor in vederea efectuarii tranzactiei); - Dupa livrarea produsului, banii sunt debitati din contul Clientului si transferati in contul colaboratorilor nostri si virati ulterior in contul nostru.

 

4. Livrarea produselor

 

SC Elena Francisc Publishing se obliga sa proceseze toate comenzile si sa expedieze produsele comandate (in limita stocului disponibil) in termen de maxim 72 de ore de la data efectuarii fiecarei comenzi. Produsele sunt considerate livrate in momentul predarii acestora catre curier.

 

5. Limitari

 

In vederea efectuarii platii aferente produselor comandate, veti fi redirectionat automat catre site-urile colaboratorilor nostri, in cadrul procesului de inregistrare a datelor si comenzilor dumneavoastra. SC Elena Francisc Publishing nu isi asuma raspunderea cu privire la eventualele daune pe care, direct sau indirect, vi le-ar cauza accesarea, inregistrarea, utilizarea acestor site-uri. In acest sens va recomandam sa cititi cu atentie termenii si conditiile de utilizare ale site-urilor respective.

 

SC Elena Francisc Publishing incearca, in cadrul site-ului, sa ofere clientilor sai o descriere cat mai detaliata asupra produselor sale, insa nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului www.elenafrancisc.ro este completa sau total lipsita de erori. De asemenea SC SC Elena Francisc Publishing nu isi asuma responsabilitatea pentru nici un tip de pierderi cum ar fi: pierderi de date, profituri pierdute, imposibilitatea de a utiliza datele de pe acest site, modificari fara anuntarea in prealabil ale datelor, preturilor sau structurii site-ului.

 

6. Drepturi de autor

 

Intregul continut al site-ului www.elenafrancisc.ro este protejat conform legii dreptului de autor si legilor privind drepturile de proprietate intelectuala. Folosirea fara acordul scris al SC SC Elena Francisc Publishing a oricaror elemente apartinand site-ului www.elenafrancisc.ro se pedepseste conform legilor in vigoare.

 

Societatea ii confera utilizatorului dreptul de a descarca informatiile de pe site doar in vederea folosului propriu, necomercial, cu conditia de a nu modifica simbolurile si textul cu privire la copyright si drepturile de autor. o Societatea NU confera dreptul utilizatorului de a modifica partial sau integral site-ul web, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, vinde sau exploata site-ul in orice alta maniera fara acordul societatii. o Vizitatorul / Clientul nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web. Va aducem la cunostinta ca sigla si logoul www.elenafrancisc.ro este marca inregistrata, proprietatea SC Elena Francisc Publishing si in acest sens orice utilizare a marcii fara acordul societatii fiind pedepsita conform legii.

 

7. Informatii, comunicari

 

Cei care acceseaza / viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari pe adresa de e-mail office@elenafrancisc.ro atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator. Sunt incurajate comentariile si comunicarile care transmit idei, sugestii, intrebari, informatii cu privire la site-ul, produsele si serviciile oferite prin intermediul site-ului.

 

In cazul in care ne sunt trimise informatii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, fax, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui si prezenta aceste informatii prin orice mijloace.